Roxy, affordable luxury clothing

From iconic labels to hidden gems and outlet treasures. Welcome at Roxy.

Nieuw concept

“Affordable luxury clothing” luidt de leuze van het nieuwe Roxy. De outletcorner met alle prachtige premiumbrands van Tiffany blijft en Roxy verwelkomt daarnaast twee geweldige, gloednieuwe merken.

Nieuwe merken

Ook het Italiaanse brand viCOLO vind je vanaf nu exclusief bij Roxy. Ze startten in 1968 met knitwear en zijn nu meer dan ooit hip and happening. 100% Italiaans is hun handelsmerk en dat merk je. Hun collectie omschrijven ze als "innovative design, contemporary character, effortless elegance", en dat zouden wij niet beter kunnen.

Het tweede nieuwe brand is het Duitse Liv Bergen. Dit brand is pure feel-good, met prachtige materialen en levendige kleuren. Wist je dat ontwerpster Sybille Mezger zelfs in Antwerpen aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten gestudeerd heeft?

Nieuwe winkel

Last but not least: je vindt Roxy nu op enkele stappen van Tiffany - op 10 meter om precies te zijn - in de Mechelsestraat 47.

Gegroeid van de kleine outlet de luxe die het was, naar onze prachtige affordable luxury clothing store waar we ontzettend fier op zijn. Je mag je ook bij Roxy verwachten aan een top persoonlijke service. Welkom in de Mechelsestraat 47, welkom bij het nieuwe Roxy!


Welkom in de Mechelsestraat 47, 3000 Leuven

OPEN van woensdag tot zaterdag van 10u tot 18u

Volg roxy.leuven op Instagram


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x